%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d1%84%d0%be%d0%bd-%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%be-%d0%b2-%d0%b4%d1%82%d0%bf-%d0%b7%d0%b3%d0%be%d0%b4%d0%be%d0%bc-%d0%b2%d0%b8-2

Телефон постраждалого в ДТП згодом виявили у дружини начальника сектору кримінальної поліції Виноградівського відділення – ЗМІ

Телефон постраждалого в ДТП згодом виявили у дружини начальника сектору кримінальної поліції Виноградівського відділення – ЗМІ

Провівши власне розслідування, потерпілий дізнався, що вже наступного дня після аварії телефон «знайшовся» у дружини начальника сектору кримінальної поліції Виноградівського відділення Івана Вереша.

Після невдалих самостійних спроб зв’язатися з поліцейським і повернути телефон, чоловік написав заяву до прокуратури. Перевірку причетності виноградівських правоохоронців до ймовірного викрадення телефона здійснює територіальне управління Державного бюро розслідувань у Львові. У Виноградові про такий вчинок колеги поліцейські не чули.

За наявною інформацією, цієї весни Івана Вереша переведено з Виноградівського відділення на службу до Берегівського відділу поліції.

Окрім того, у загиблого у ДТП в ту ніч зникли гроші. Їх йому, в іноземній валюті, напередодні аварії позичив вже згаданий потерпілий. Родичам загиблого гроші не повертали.

«Про такий випадок я не чув. І раніше випадків, як ви кажете, мародерства, серед правоохоронців не помічалось. Некоректну поведінку за працівниками я, особисто, не бачив такого. Якщо людина вважає, що з нею некоректно спілкувались, то, відповідно, до нас можна звернутись із заявою, надати підтвердження.

З приводу цієї інформації я її перевірю. До нас не зверталися з приводу зникнення, пропажі цих речей», — сказав у відповідь на запитання журналістів начальник слідчого відділення Виноградівського відділення Нацполіції Микола Вебер.

За отриманою від виноградівських правоохоронців інформацією, наразі Іван Вереш перебуває у відпустці.

Крім того, як інформувало Закарпаття онлайну Виноградові лікар самовільно взяв з медзакладу апарат штучної вентиляції легень «через особистий стан здоров’я для користування».

28 травня 2020р.

Теги: поліція, Виноградів, тлефон