На Закарпатті затримали чоловіка, що викрав із сільської крамниці 10 тис грн (ФОТО)

На Закарпатті затримали чоловіка, що викрав із сільської крамниці 10 тис грн (ФОТО)

На місце події негайно прибули виноградівські  поліцейські, вони встановили, що невідомий проник до крамниці, пошкодивши вікно. З приміщення зникло близько 10 тисяч гривень. 

Співробітники кримінальної поліції опрацювали місце події та оперативно  вийшли на слід зловмисника. Як встановили поліцейські, крадіжку скоїв 19-річний місцевий чоловік.  Його швидко відшукали на Мукачівщині, де він переховувався у своїх друзів. Речові докази частково вилучені.

Наразі встановлено, що зловмисник також  причетний щонайменше до чотирьох крадіжок у селі. Окрім цього, за вчинення майнового злочину він розшукується поліцією Іршави. 

Фігуранта затримали  у  порядку статті 208 КПК та помістили  до ізолятора тимчасового тримання. 

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Дії затриманого кваліфікували за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка,  вчинене з проникненням. Зараз  вирішується питання про повідомлення затриманому підозри у злочині та обрання запобіжного заходу. 

Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі. Розслідування у справах триває, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

22 січня 2022р.

Теги: крамниця, крадіжка