%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%b5%d0%b4%d0%b6%d0%bd%d0%b5-%d0%b1%d1%83%d0%b4%d1%96%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d1%86%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%b2%d1%96%d0%b4-%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d1%96%d0%b9%d0%bd%d0%be%d0%b3%d0%be-%d0%b7-2

Котеджне будівництво від надійного забудовника

Котеджне будівництво від надійного забудовника

На сьогоднішній день час має доволі важливе значення. Особливо, коли мова йде про зведення будинку чи іншої споруди. Саме по собі будівництво – справа, що потребує зважених та добре обдуманих рішень, і не терпить поспіху. Проте сучасність несе нам нові інженерні та технологічні досягнення, зокрема і в будівельній сфері.

Будувати швидко і якісно – цілком реально. Це неодноразово доводила компанія Artmetall, котра має колосальний досвід у зведенні швидкомонтованих об’єктів різного призначення, зокрема котеджне будівництво за сучасною канадською технологією.

Особливості технології 

Будівництво котеджів за сучасною та доволі популярною у світі канадською технологією буває:

  • Модульне;
  • Каркасне.

Кожен метод має свої унікальні особливості та переваги, і використовується з огляду на складність будівлі, її загальне планування та площу.

Модульна технологія

Даний тип передбачає збірку всіх основних складових конструкції безпосередньо на підприємстві-виробникові, під пильним наглядом кваліфікованих фахівців та дотриманням усіх стандартів та норм даної технології. Затим виготовляється металевий каркас, на котрий монтуються усі модулі, проводиться утеплення, встановлення комунікацій, фасадну та внутрішню обробку тощо, після чого готові модулі транспортуються за місцем призначення, де проводиться їх монтаж.

Каркасна технологія

Що стосується каркасного методу, з допомогою цієї технології, як правило, зводяться більш складні об’єкти, зокрема двоповерхові житлові будинки – навіть зі складним плануванням. Суть технології наступна: на металевий каркас кріпляться так звані сандвіч-панелі з термо- та вологоізоляцією. Такий спосіб будівництва вирізняється доступністю  в плані вартості, швидкістю зведення, безпечністю та, що головне – надійністю та довговічністю.

Алгоритм зведення котеджу за канадською технологією 

Маючи досвід будівництва швидкомонтованих об’єктів, у тому числі зведення котеджів https://artmetall.ua, компанія Artmetall заслужила повагу понад 150 клієнтів, позаяк підприємство відповідально ставиться до своєї роботи, термінів та взятих на себе зобов’язань загалом.

Говорячи про алгоритм зведення котеджу чи будь-якої іншої споруди, він складається з наступних етапів:

  1. Проєктування. Отримавши замовлення, фахівці компанії приступають до розробки проєкту майбутнього будинку, враховуючи всі побажання клієнта.
  2. Виготовлення всіх елементів конструкції. Погодивши проєкт із замовником, на підприємстві приступають до виготовлення конструкції та всіх її складових, застосовуючи для цього власні потужності, без залучення посередників чи сторонніх виконавців.
  3. Зведення об’єкта. Далі відбувається етап безпосереднього зведення та монтажу будівлі. Як правило, будівництво котеджу триває до двох місяців. За цей час фахівці компанії встановлюють каркас, монтують модулі, проводять комунікації тощо. Опісля завершення будівництва, забудовник здає споруду в експлуатацію.

Раніше Zaholovok.com.ua писав  Браслети Пандора, виготовлені з натуральної шкіри