%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%81%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%b2%d0%b8%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%be%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%bd%d1%96-%d0%b7-%d0%bd%d0%b0%d1%82%d1%83%d1%80-2

Браслети Пандора, виготовлені з натуральної шкіри

Браслети Пандора, виготовлені з натуральної шкіри

Шкіряні прикраси люди почали носити дуже давно. Популярним аксесуаром завжди вважався браслет, виготовлений з цього унікального матеріалу. Йому приписували найрізноманітніші магічні властивості, тому часто використовували в якості талісмана і амулета. Він захищав від лихого ока, допомагав в боротьбі за владу, зберігав міцним здоров’я. Ті часи давно канули в минуле, але ювелірні прикраси, основою якої служить шкіра, користуються величезною популярністю і в наші дні.

Особливості шкіряних браслетів бренду Pandora 

Неповторний дизайн і конструкція — відмінні риси продукції цього іменитого бренду. Про таку прикрасу жінки мріють завдяки йїї універсальності й унікальності:

  1. Спочатку в кожен виріб виробником була закладена концепція трансформації. Це дає можливість на шкіряний браслет нанизати будь-яку кількість шармів. Вони продаються окремо, що дозволяє придбати найбільш прийнятний варіант намистин і створити свій неповторний і не схожий ні на який інший браслет.
  2. Шкіряна основа легка. Матеріал екологічно безпечний для здоров’я. Нанизати намистини на таку основу можна в максимальній кількості, при цьому жінка не буде відчувати дискомфорт.
  3. Шкіра — благородний дорогий матеріал, виглядає багато і вишукано. Вона міцна, надійна, здатна прослужити тривалий час, зберігаючи свою привабливість.

Жінки з різних причин воліють купити браслет, виготовлений зі шкіри. Але багато хто з них роблять таке придбання завдяки чудовому зовнішньому вигляду і колірному рішенню. Крім того, на одній руці можна часто побачити кілька подібних чарівних прикрас.

Колір і різновиди 

Придбати шкіряний браслет бренду Pandora можна в інтернет-магазині «Fragola», де аксесуар представлений в різних розмірах. Рекомендується купувати його довжиною на 2 см більше діаметру зап’ястя. Оскільки в подальшому на нього будуть нанизані шарми, він не повинен бути тугим. Але і занадто довгий шнурок — також не варіант, в іншому випадку підвіски будуть не дуже красиво виглядати. Також можна придбати довгий шнурок і кілька разів обкрутити ним зап’ястя, після чого застебнути на застібку.

У каталозі представлені браслети, виконані в різних колірних відтінках. Ви можете придбати білий, чорний, ніжно-блакитний, рожевий або яскраво-червоний шкіряний шнурок. Вибирайте той, який вам більше до душі. Будь-які срібні шарми на кожному з них будуть виглядати вишукано і органічно.

Як доглядати за шкіряним браслетом? 

Незважаючи на прекрасні експлуатаційні характеристики, шкіра потребує догляду. Тільки тоді ювелірна прикраса завжди буде чудово виглядати. Найчастіше шкіряний шнурок може розтягнутися. Щоб цього не сталося, рекомендується його регулярно змащувати зволожуючим кремом. Не слід спати з браслетом на руці, його краще зберігати в спеціально відведеному місці — фірмовій упаковці, в якій він продається, або в спеціальній скриньці. Шкіра має відмінні водовідштовхувальні властивості, але купатися з браслетом не слід, вона не любить воду, так само як і прямі сонячні промені. Дотримуючись простих порад, ваша прикраса завжди матиме первинний зовнішній вигляд.

 Раніше Zaholovok.com.ua писав Огляд недорогих складських стелажів