В Ужгороді затримали вже судимого зловмисника, який в складі групи обкрадав автівки (ВІДЕО)

В Ужгороді затримали вже судимого зловмисника, який в складі групи обкрадав автівки (ВІДЕО)

За викликом оперативно прибули працівники слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події та спілкувалися зі свідками та потерпілим. В цей час співробітники кримінальної поліції вже розпочали оперативні заходи для того, щоб розкрити даний злочин.

Як вдалося з’ясувати, до крадіжки причетні двоє невідомих осіб. Оскільки на транспортному засобі спрацювала сигналізація, зловмисникам довелося втікати. Однак вони все ж встигли викрасти мобільний телефон.

На звуки сигналізації відреагував сусід потерпілого, який навіть встиг зафіксувати телефоном, як втікають зловмисники.

Вже менше ніж за годину оперативники Ужгорода разом з патрульними затримали одного із крадіїв — 38-річного раніше судимого ужгородця. У чоловіка слідчі вилучили викрадений телефон, який повернуть потерпілому. Самого ж зловмисника затримали в процесуальному порядку та вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину передбаченого статтею 185 Кримінального кодексу України.

Окрім цього, поліцейським вдалося отримати докази, які вказують на причетність даної групи крадіїв до ще двох аналогічних злочинів, що трапились тієї ночі. Наразі у справі триває досудове розслідування.

17 січня 2021р.

Теги: крадіжка, Ужгород