%d0%b2%d0%b5%d1%81%d1%96%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b0-%d1%96%d0%bd%d0%b4%d1%83%d1%81%d1%82%d1%80%d1%96%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%83%d0%b7%d1%96

Весільна індустрія "на паузі". Закарпатські наречені та івент-агенції шукають альтернативу

Весільна індустрія "на паузі". Закарпатські наречені та івент-агенції шукають альтернативу

У масках, рукавичках, без гостей і свідків сказали заповітне «так» Марія і Ростислав. Молодята планували гучне весілля. Та чекати кінця карантину не стали. На церемонії були тільки найрідніші. Пара сподівається, що ще зможе відсвяткувати знаменну подію і з друзями.

Марія БУКІЄВСЬКА, наречена:

– Планували велике весілля. Але відсвяткували маленьке.

Нам дозволили, щоб були батьки. З одного боку були батьки, і з іншого. І ми мали бути в масках, і батьки мали бути в масках і рукавичках. Без цього не дозволяли.

Свідків не було, рушника не було.

Ми сидимо, сміємося і будемо говорити «Боже, як важко було одружитися».

Молодята Галина та Іван планували побратися 6 червня. Дата символічна для нареченої. День журналіста – професійне свято дівчини. Та все ж, довгоочікуване гуляння перенесли на 1 серпня.

Галина РИГАН, наречена:

– Як далі буде, чи будемо ми святкувати і 1 серпня, оскільки карантин до 31 липня. Але, підозрюю, із тією кількістю людей, які у нас захворіли, можливо, прийдеться знову перенести.

Ми вибрали терасу. Тому, можливо, на 10 людей, якщо дозволить нам наша держава. То ми зробимо тільки на таку кількість.

На час карантину івент-індустрія опинилася «на паузі». Церемонімейстерка Маріанна каже: серпень-вересень – це, зазвичай, пік весільного сезону. Зараз же немає жодних термінів і визначеності. Наречені переносять гуляння і на 2021 рік. В основному, ті, в кого багато гостей з-за кордону.

Маріанна ПОПЕЛИЧ, церемонімейстерка:

– У мене особисто відмін 4 і перенесено десь теж 4 весілля. Перенесено на 2021 рік. А так, більшість весіль, які мали бути в квітні-травні-червні, за ці 3 місяці, вони всі перенеслись на серпень-вересень.

У такій підвішеній ситуації ми зараз знаходимося і не знаємо, що буде далі. Ринок весільних послуг зупинився. Замовлень практично немає. Усі в очікуванні точних дат виходу із карантину та покращення епідемічної ситуації в світі.  

03 липня 2020р.

Теги: карантин, весілля, одруження