Керівники прокуратури Закарпаття зустрілися з громадськістю

Сьогодні, 4 листопада відбулась чергова анонсована зустріч керівництва прокуратури Закарпатської області з представниками громадськості краю.  Окрім активістів, представників громадських організацій та журналістів у заході взяли участь і члени Консультативної ради при прокуратурі області.

Обговорено багато актуальних для області питань щодо стану законності на Закарпатті та роботи органів прокуратури області, правоохоронних, а також контролюючих органів та оргіав влади.

Зокрема, прокурор області Олег Сидорчук проінформував присутніх про результати роботи за останній період.

Небайдужі представники громадськості висловили свої думки з приводу конкретних  наболілих питань, тих, які потребують якнайшвидшого вирішення. На усі без виключення питання ативісти та журналісти отримали вичерпні відповіді керівників прокуратури області.

Серед іншого прокурор області, відповідаючи на питання громадськості  наголосив, що прокуратура стоїть на додержанні законів усіма громадянами, незважаючи на їх приналежність до будь-яких політичних сил чи об`єднань. «Для  прокуратури не має ніякого значення ні посада, особи яка вчинила злочин, ні її приналежність до будь-яких об`єднань – Закон один для всіх».

Відтак, подякувавши один одному за присвячений зустрічі час, сторони погодились, що прокуратура справді демонструє відкритість до діалогу з громадськістю та  готовність до результативної співпраці задля відновлення довіри до правоохоронних органів і зміцнення законності на території області.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

По материалам http://www.trubyna.org.ua/

Новини Ужгорода