"Динамо" в Києві розгромило "Минай" — 3:0

"Динамо" в Києві розгромило "Минай" - 3:0

Поєдинок пройшов у Києві у неділю 7 березня на НСК «Олімпійський».

Лише в першому таймі закарпатський клуб зумів зберегти свої ворота «сухими». На 11-й хвилині матчу м’яч влучив в руку гравцю «Минаю» в штрафному майданчику. Втім рефериня Катерина Монзуль пенальті не ставить, порадившись із арбітром ВАР.  Мали кияни ще пару моментів пробити ворота «Миная» і без 11-метрового удару.

Після ударів Артема Беседіна та Миколи Шапаренка рятував команду воротар «Миная» Андрій Попович. Ближче до завершення першого тайму після удару Віталія Буяльського м’яч влучив у поперечку воріт «Миная». Заключна 45-хвилинка все розставила на свої місця.

На 52-й хвилині після удару Сергія Сидорчука з метрів 18-ти рахунок у грі став 1:0. За пару хвилин ще одна атака динамівців і Малепе збиває Олександра Караваєва, який виходив сам на сам з воротарем. У результаті Малепе отримує пряму червону картку, залишивши свою команду у меншості. Зі штрафного з метрів 20-ти пробив у кут воріт Де Пена і рахунок вже 2:0.

До завершення другого тайму кияни мали не одну нагоду збільшити рахунок, але забили з пенальті. На 88-й хвилині Монзуль знову дивитися ВАР і ставить пенальті за фол на Володимирі Шепелєві. З 11-ти метрів бив Беседін, і Попович робить сейв. Втім Монзуль вирішили перебити пенальті і з другої спроби вже Жерсон Родрігеш таки пробиває воротаря «Миная» — 3:0.

Після цієї перемоги «Динамо» продовжує випереджати «Шахтар» у турнірній таблиці на чотири пункти.

Микола Аврамчук, «Українська правда»

08 березня 2021р.

Теги: