В Берегові створять комісію з питань захисту суспільної моралі

Главная » Трибуна » В Берегові створять комісію з питань захисту суспільної моралі

18 липня на засіданні виконавчого комітету Берегівської міської ради було розглянуто 59 питань. На засідання зявилися 14 членіввиконкому. Перед тим, як розглянути питання міський голова Золтан Бабяк ініціював вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у збитому літаку та у зоні АТО.

 

Питання стосувалися соціальної, економічної, земельної та будівельної сфер. Варто зупинитись на питанні про надання дозволу підприємцю Тетяні Яблінській збирати кошти на підтримку берегівських хлопців, які воюють на Сході з 18 липня до завершення війни. З метою уникнення зловживань зі сторони недобросовісних «волонтерів» міська рада та міліція будуть здійснювати контроль на наявність відовідного дозволувід мерії.

Керуюча справами виконкому Вероніка Бендик озвучила прохання 5 матерів звернутись міській раді до Міністра оборони, щоб відпустили їхніх синів із зони АТО на кілька днів додому. Наразі актуальним є питання переселенців та туристів зі Сходу. На думку членів виконкому, потрібно здійснювати контроль над можливими новими мешканцями міста та інформувати про їхнє надходження, або неправомірну поведінку. У цьому опиратимуться на допомогу і начальника міліції Миколи Куриці, який запевнив у співпраці.

Ольга Матей зачитала питання про створення міської комісії з питань захисту суспільної моралі, яка б щомісяця контролювала зокрема і продаж алкоголю неповнолітнім. Мер зазначив, що існування такої комісії стане доречним, однак потрібно переглянути її склад, а також створити електронну адресу, куди б могли надходити зауваження містян.  Решта питань були прийняті пакетним голосуванням.

По материалам http://www.trubyna.org.ua/

Новини Ужгорода