Губернатор Закарпаття заговорив про неоголошену війну

Сьогодні, 18 липня, губернатор Закарпаття Валерій Лунченко оприлюдни звернення до закарпатців, у якому висловив співчуття рідним  загиблих пасажирів малайзійського літака, сказав, що у країні – без сумнівів неоголошена війна та попросив закарпатців утриматися від святкувань і берегти себе.

Публікуємо текст.

Шановні земляки!

Висловлюю співчуття родичам загиблих пасажирів та екіпажу літака Boeing-777. Всі ми шоковані трагедією, шоковані жорстокістю та бездушністю терористів, з вини яких загинуло 295 людей.

Безчинства та злочини, що сьогодні кояться на Сході України – наша спільна біда. Ні у кого вже не виникає сумнівів — в Україні неоголошена війна. Тому всі ми маємо бути пильними.

Звертаюся до кожного закарпатця – дбайте про себе та своїх близьких, бережіть один одного. Зважайте на ті тривожні сигнали, які ви можете помічати –повідомляйте про них правоохоронні органи. У зв’язку з останніми трагічними подіями в країні, прошу утриматися від проведення масових заходів, гучних святкувань. Вірю, що в Україні скоро запанує мир. Та будьмо насторожі!

По материалам http://zaholovok.com.ua/

Новини Ужгорода