Із ночі 25 жовтня члени виборчих комісій привозять бюлетені до Ужгородської ТВК (ФОТО, ВІДЕО)

Із ночі 25 жовтня члени виборчих комісій привозять бюлетені до Ужгородської ТВК (ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомив член ТВК Вячеслав Міщенко. За його словами, їм привозили і використані й невикористані бюлетені.

О 3 годині ночі Алевтина Кальницька разом з колегами привезли бюлетені та протоколи до Ужгородської міської територіальної виборчої комісії. Жінка була секретарем на спеціалізованій виборчій дільниці №210777, яка знаходилася в Обласній лікарні.

«Поки нас прийняли, порахували. Відпустили нас десь о 5 годині. Ми повернулися, зібралися знову. На дільниці члени ТВК ще чекали нас. Уточнюючий протокол склали. За списком у нас було 179 виборців, з них проголосували 156. Були такі, які НСП, тобто неспроможні самостійно пересуватися. До них ходили в палату. Це троє людей. Звісно, із засобами захисту. Були в нас 40 людей котрі хворіють на COVID-19, до них теж ми пішли».

Член Ужгородської ТВК Вячеслав Міщенко каже: голови виборчих комісій почали привозити бюлетені й протоколи ще о 23-тій годині.

«Першими почали завозити спеціалізовані дільниці. Якщо я не помиляюся, було це о 23:32 з Пологового будинку. У них було 11 людей, тому так швидко. Потім наступна – десь через 30 хвилин, 40. І десь так із 7-8 спеціалізованих дільниць привезли. Першою неспеціалізованою дільницею була №210745. Вона десь приїхала після 1 години ночі», — розповів Вячеслав Міщенко.

З 37 виборчих дільниць привезли бюлетені та протоколи до Ужгородської ТВК члени виборчих комісій станом на 11:30.

26 жовтня 2020р.

Теги: бюлетені, комісії