%d1%96%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%bf%d1%83%d1%88-%d1%86%d0%b8%d0%bd%d1%86%d0%b0%d0%b4%d0%b7%d0%b5-%d1%94%d0%b2%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%b5%d0%b9%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b0-2

Іванна Климпуш-Цинцадзе: «Європейська Солідарність» Закарпаття — єдина опозиційна сила в області, яка не допустить реваншу проросійських сил

«Європейська Солідарність» Закарпаття — єдина справжня опозиційна сила в регіоні.

Про це заявила голова територіальної організації партії, народна депутатка України Іванна Климпуш-Цинцадзе у відеозверненні до жителів Закарпатської області.

Вона наголосила на неприпустимості реваншу проросійських сил у Закарпатській обласній раді та закликала до об’єднання всіх патріотів краю задля збереження миру на власній землі.

«Підступний ворог кинув величезні фінансові ресурси на заведення в ради усіх рівнів п’ятої колони Кремля — ОПЗЖ та інших політичних проектів. Їх робота та виборча кампанія координується безпосередньо ФСБ Росії, – сказала Іванна Климпуш-Цинцадзе. – Згідно планів агресора, після місцевих виборів ці сили мають об’єднатися в обласних радах зі «слугами народу» — отримавши таким чином можливість дестабілізувати ситуацію зсередини країни. Особливо це актуально для Закарпаття, яке партія Медведчука здавна вважає своєю «вотчиною». Ми — «Європейська Солідарність» Закарпаття —не допустимо реваншу проросійських сил в регіоні, який призведе до війни всіх проти всіх, розпаду держави та знищення нашого спільного дому».

Політик запевнила, що в лавах Закарпатської «Європейської Солідарності» є команда патріотів-професіоналів у різних галузях, яким не байдуже, що буде з країною та Закарпаттям. Невдовзі вона була представлена.

«Ставайте до наших лав, не ведіться на солодкі казки з білбордів та телевізора, вірте справам, а не обіцянкам», – закликала Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Повністю відеозвернення дивіться нижче.