У Закарпатському апеляційному суді сформований увесь керівний склад (ФОТО)

У Закарпатському апеляційному суді сформований увесь керівний склад (ФОТО)

Виборча процедура була проведена відповідно до законодавчих вимог. За підсумками таємного голосування заступником голови Закарпатського апеляційного суду одноголосно обрано суддю Олену Кожух. 

Олена Анатоліївна Кожух на посаді судді з 2002 року. Працювала у Мукачівському районному суді, а згодом у Мукачівському міськрайонному суді. Після цього, у період з 2006-2018 – суддя апеляційного суду Закарпатської області, а з 20018- працює в Закарпатському апеляційному суді. Маючи кредит довіри від колег, двічі була обрана секретарем судової палати з розгляду цивільних справ. 

Нагадаємо, сьогодні у суді апеляційної інстанції працює 11 суддів. Питання про вибори заступника очільника установи розглядалося у зв’язку із поданням у відставку судді Георгія Гошовського, який був обраний на цю адміністративну посаду зборами суддів у квітні цього річ.

Зборами суддів відповідно до порядку денного одноголосно обрано секретаря судової палати з розгляду цивільних справ – Романа Кондора. 

Голова суду Ганна Фазикош привітала колег з обранням на ці посади й побажала успіхів на професійному шляху та нових звершень. «Ваш життєвий і фаховий досвід допоможуть у повсякденній роботі та вирішенні важливих для суду завдань »- зазначила очільниця суду. 

У підсумку, новообраний заступник голови суду Олена Кожух та секретар цивільної палати Роман Кондор подякували колегам за висловлену підтримку та довіру. 

Своєю чергою, колектив Закарпатського апеляційного суду щиро вітає суддів й зичить успіхів на цих відповідальних посадах. 

Також, на зборах суддів, відповідно до порядку денного, розглянули й інші важливі питання.

Таким чином, в Закарпатському апеляційному суді сформований увесь керівний склад суду, повідомляє пресслужба Закарпатського апеляційного суду.

13 жовтня 2020р.

Теги: склад, судді