%d1%83%d0%b6%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%86%d1%96%d0%b2-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%81%d1%8f%d1%82%d1%8c-%d0%bd%d0%b0%d0%b4%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b8-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%b8-2

Ужгородців просять надавати пропозиції для розробки комплексної концепції розвитку велоінфраструктури

Ужгородців просять надавати пропозиції для розробки комплексної концепції розвитку велоінфраструктури

Цей документ визначить принципи та напрямки розвитку велоінфраструктури, передбачатиме розробку конкретної дорожньої карти.

Розробника концепції буде залучено через публічні закупівлі у електронній системі Prozorro. Однією із вимог до нього буде наявність аналогічного успішного досвіду в інших містах України.

Оскільки через карантинні заходи немає можливості зібрати представників ГО велосипедистів, їм надіслали листи з проханням надати пропозиції, викласти своє бачення розвитку велосипедної інфраструктури у нашому місті, рекомендовано зазначити пріоритети, першочергові кроки, які слід здійснити. До листа додано перелік запитань з цієї теми.  

Інформацію очікують у відділі транспорту виконкому Ужгородської міської ради за електронною адресою [email protected] до 9 червня 2020 року включно.

Крім того, для створення якісного та актуального продукту, велоактивістів запрошують надалі безпосередню співпрацювати із розробником концепції і попередньо надати для цього свої контакти.

Концепція буде інтегрована у транспортну модель Ужгорода, яку також заплановано розробити та План сталої міської мобільності м. Ужгород, розробка якого уже розпочинається у рамках реалізації спільного грантового проєкту з Агентством сталого розвитку Карпатського регіону “ФОРЗА”, Агенцією регіонального розвитку міста Жешув (Польща), ГО “Білоруський союз транспортників” та виконкомом міськради Пінська (Білорусь) (більш детально за посиланням https://rada-uzhgorod.gov.ua/post/v-uzhhorodi-pochynaiut-realizatsiiu-shche-odnoho-hrantovoho-proiektu ).

Оскільки для врахування в концепції важлива думка всіх, хто використовує велосипеди для пересування Ужгородом, прохання висловити свою думку з цього приводу, заповнивши анкету https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc4lC6-5SFtFWQGFZRyLZBGz1SO0EyKjfwkkLqWqG1bpcprTw/viewform?vc=0&c=0&w=1.

03 червня 2020р.

Теги: велоінфраструктура, розвиток, пропозиції