На посаду мера Ужгорода поки офіційно зареєстровано тільки два кандидати

На посаду мера Ужгорода поки офіційно зареєстровано тільки два кандидати

Ужгородська міська виборча комісія вже зареєструвала кандидатами на посаду міського голови Сергія Ратушняка та Віктора Петрова. Охочі взяти участь у місцевих виборах і поборотися за крісло мера Ужгорода ще мають час подати документи для реєстрації до виборчої комісії до 24 вересня включно.

Про це у коментарі Zaholovok.com.ua повідомив громадський омбудсмен із захисту виборчих прав Громадянської мережі ОПОРА Ярослав Гулан.

«Щодо офіційно зареєстрованих суб’єктів виборчого процесу, то у суботу в Ужгороді були зареєстровані перші претенденти на посаду Ужгородського міського голови: самовисуванець Сергій Ратушняк та кандидат від партії «Команда Андрія Балоги» Віктор Петров», – зазначив Ярослав Гулан.

«За інформацією спостерігачів ОПОРИ в Ужгородській міській виборчій комісії вчора, 22 вересня, збиралися реєструвати кандидатів від політичних сил і кандидатів на посаду міського голови. Однак, у засіданні була оголошена технічна перерва. Тому воно продовжиться сьогодні, відповідно сьогодні дізнаємося кого ще зареєстрували, а кого ні», – додав він.