Конфлікт довкола гірськорлижного комплексу "Красія" владнали за "круглим столом" (ФОТО)

Конфлікт довкола гірськорлижного комплексу "Красія" владнали за "круглим столом" (ФОТО)

Сьогодні, 10 січня, начальник Великоберезнянського відділення поліції спільно з адміністрацією курорту «Красія», заступником голови обласної ради та керівником місцевої ОТГ обговорили з місцевими жителями конфлікт, що виник, та дійшли до рішення, що задовольняє всі сторони. 

На даний момент конфлікт вичерпаний і ані власники курорту, ані місцеві мешканці претензій одне до одного не мають, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Інформацію поліції на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук підтвердив перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета: «Вперше в житті був на Красії, але не катався, а спільно з головою Костринської громади, спілкувався з власниками бізнесу, місцевими активістами, депутататми, жителями с. Вишка, за присутності поліції. Короткий висновок такий, на Красії можна кататися і туди треба їхати. Все інше відпрацюємо, загальне розуміння ситуації є у всіх.»

Нагадаємо, вчора, 9 січня, група мешканців села Вишка Великоберезнянського району мала конфлікт із адміністрацією гірськолижного комплексу «Красія». Місцеві мешканці блокували роботу траси, вимагаючи вільного доступу до гірськолижних витягів і трас курорту. Внаслідок цього слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 356 Кримінального кодексу України, тобто самоправство.

10 січня 2021р.

Теги: Красія, Вишка, конфлікт