%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%be%d0%bc%d1%83-%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b4%d0%b5%d0%bf%d1%83-%d0%b2%d1%96%d0%b4-%d0%bf%d0%b0%d1%80%d1%82-2

Закарпатському екснардепу від "Партії регіонів" Бушку вручили підозру через побиття московського політтехнолога

Закарпатському екснардепу від "Партії регіонів" Бушку вручили підозру через побиття московського політтехнолога

«Закарпатському екснардепу від «Партії регіонів» Івану Бушку сьогодні  (15 липня – ред.) вручили підозру через кримінал….14 квітня він у Виноградові побив політтехнолога…За інформацією з власних джерел у поліції, підозру Іван Бушко отримав сьогодні саме за цей напад. Перед тим кілька днів відмовлявся її отримувати і в поліції вже були готові відправляти її поштою», – написав В.Глагола.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що 14 квітня 2020 року, близько 13 годин 20 хвилин, Бушко Іван Іванович, знаходячись біля будинку №2а по вулиці Сечені в місті Виноградів, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, їх карність та настання суспільно-небезпечних наслідків, завдав два удари кулаками лівої та правої рук в обличчя», – йдеться у підозрі про вчинення кримінального проступку», – повідомив журналіст.

Як раніше повідомляло Закарпаття онлайн, 14 квітня поточного року у Виноградові відбувся «силовий» конфлікт за участі колишнього першого заступника ексголови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди і екснардепа від Партії регіонів Івана Бушка та, як зазначали місцеві ЗМІ, неназваного «політтехнолога». Останній в заяві до міліції звинуватив І.Бушка у побитті.

Журналісти виявили у виноградівського чиновника російський слід і Як тоді з’ясувало Закарпаття онлайн, ображеним заявником виявився Артур Шерегі, котрий, справді, у 2012 році брав участь у виборчій кампанії до парламенту самого І.Бушка в статусі громадянина Російської Федерації. А наприкінці 2014 року поширював дезінформацію про проголошення незалежності Закарпаття.

Нині Артур Шерегі працює на посаді директора комунального підприємства Виноградівської міської ради «Центр інвестицій та розвитку». І в цій іпостасі зацікавив виноградівських журналістів Олену Мудру та Андрія Гепенка. В ході журналістського розслідування останні натрапили на елітну нерухомість та «російський слід» А.Шерегі.

За інформацією Закарпаття онлайн, І.Бушко останнім часом «включився в протистояння з окремими представниками місцевого політикуму, зокрема чинним народним депутатом Владіславом Поляком.

Тим часом офіс Генпрокурора розпочав кримінальне провадження щодо В.Поляка. Причиною стало те, що В.Поляка журналісти зловили в парламенті на кнопокодавстві, яке підпадає під кримінал.

16 липня 2020р.

Теги: Бушко, Шерегі, побиття