%d0%b4%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d0%b7%d0%b4%d0%be%d0%bb%d0%b0%d0%bb%d0%be-%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b8%d0%b9-%d0%bc%d0%b8%d0%bd-2

"Динамо" здолало закарпатський "Минай" і вийшло до фіналу Кубка України

"Динамо" здолало закарпатський "Минай" і вийшло до фіналу Кубка України

У півфінальному матчі у середу 17 червня динамівці з рахунком 2:0 перемогли ФК «Минай» із Закарпатської області.

Рахунок у цій зустрічі міг бути куди більшим на користь киян, а ось гольових моментів у господарів поля біля воріт «Динамо» майже не було. На дев`ятій хвилині рахунок в матчі був відкритий. Забитим голом відзначився Мікаель Дуелунд.

На 26-й хвилині головний арбітр гри Катерина Монзуль призначає пенальті за фол воротаря «Миная» на Дуелуенду. З 11-ти метрів бив Фран Соль, але не поцілив у ворота.

На 39-й хвилині Дуелунд оформив дубль, обігравши голкіпера він забив гол у порожні ворота — 2:0. На 52-й хвилині Беньямін Вербич забиває третій м`яч, але рефері після перегляду ВАР скасовує взяття воріт, зафіксувавши офсайд. Ще кілька разів воротар господарів рятував свою команду після ударі Віктора Цаганкова та Де Пени.

Вже в доданий арбітром час після удару Богдана Оринчака м`яч влучає в стійку воріт киян.

Як зазначають ЗМІ, під час матчу телекамери зафіксували  порушення карантину.

Гра відбулася у селі Минай поблизу Ужгорода, господарі приймали «динамівців» на власному стадіоні.

Відповідно до санітарно-епідеміологічних норм проведення футбольних матчів в Україні, вхід глядачів на стадіон був заборонений. Але матч прийшов за присутності приблизно 500 вболівальників.

Вони змогли спостерігати за грою через паркан спортивної споруди. Конструкція стадіону в Минаї така, що частина поля повністю проглядається за парканом, який спорудили з грат.

Вболівальники, які розташувалися за кілька метрів від поля, не дотримувалися соціальної дистанції, а також не мали захисних масок. До Минаю приїхала й незначна група вболівальників з Києва. Отож, попри карантин команди грали за певної шумової підтримки.

17 червня 2020р.

Теги: Минай, Динамо, футбол