Депутата Берегівської райради, підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП і хуліганстві, взято під варту із заставою у 126 тис грн

Депутата Берегівської райради, підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП і хуліганстві, взято під варту із заставою у 126 тис грн

Особу підозрюють у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст. 122, ч. 2 ст. 286 КК України.

Йдеться про кілька подій. Зокрема, слідством встановлено, що в січні 2013 року він був учасником конфлікту, що трапився на стоянці одного з розважальних закладів Виноградівського району. Чоловік вдався до хуліганських дій та наніс потерпілому численні удари металевою палицею, спричинивши йому, зокрема, тілесні ушкодження середньої тяжкості. Після того як закарпатець сховався від нападника у власному автомобілі, підозрюваний почав наносити механічні ушкодження палицею і транспортному засобу. Завдані збитки експерти оцінили у понад 20 тис. грн.

Вже в липні поточного року вказаний посадовець, керуючи автомобілем Toyota Land Cruiser, допустив зіткнення з мотоциклом. Унаслідок ДТП водій останнього отримав травми, перевіряється їх зв’язок із настанням смерті особи.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Закарпатській області за процесуального керівництва прокурорів обласної прокуратури.

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

02 грудня 2020р.

Теги: депутат, хуліганство, варта