%d0%b2-%d1%83%d0%b6%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%96-%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%b2%d1%86%d1%96-%d0%bd%d0%b0%d0%b2%d1%96%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%8f-%d0%bf%d1%96%d0%b4-%d0%be%d1%84%d1%96%d1%81-2

В Ужгороді АТОвці навідалися під офіс ОПЗЖ: замість медведчуківців ветеранів зустріла поліція (ВІДЕО)

В Ужгороді АТОвці навідалися під офіс ОПЗЖ: замість медведчуківців ветеранів зустріла поліція (ВІДЕО)

Днями представники цієї партії самі запросили усіх незадоволених їх діяльністю висловити претензії в обличчя. Тому велике здивування патріотів викликало те, що біля офісу замість партійців їх чекали десятки поліцейських.

26-го серпня на ужгородському телеканалі «Перший кабельний» вийшов сюжет про зіпсовану передвиборчу агітацію партії «Опозиційна платформа – за життя». У ньому представники міського осередку обурюються негативною реакцією українців на свою рекламу і закликають «якщо у кого є претензії, може конкретно прийти і сказати».

На слова членів ОПЗЖ відреагував Тарас Деяк, націоналіст і член команди «Альтернатива». На своїй сторінці він опублікував відеозвернення, де заявив, що має що сказати проросійським політикам і зробить це об 11:30 біля їх офісу.

Сьогодні вранці на пагорбі Слави відбулись урочистості до Дня пам`яті захисників України. Повертаючись звідти, члени команди «Альтернатива», більшість з яких є ветеранами АТО, навідались до офісу проросійської партії, який якраз розташований поруч. Але в домовлений час офіс був закритий, а замість ОПЗЖшників активістів чекав поліцейський спецназ.

«Ця ворожа українцям партія сьогодні вкотре показала своє брехливе обличчя. Спершу самі закликали до зустрічі, а потім боягузливо сховались за спинами поліції і СБУ. Їх двері закриті. Але містяни можуть зустріти їх на наших вулицях. І тоді розмова буде вже інакшою. Але я знаю, що вони будуть дивитись це відео. Тому я закликаю їх: покайтеся! Прийдіть на могили наших загиблих хлопців і на колінах просіть пробачення перед Господом Богом і країною. Бо на ваших руках кров синів України!», — заявив Тарас Деяк, виступаючи перед присутніми. 

Нагадаємо, що ОПЗЖ є найпотужнішою проросійською партією в країні. До неї  входять відомі українофоби, зокрема Юрій Бойко, Вадим Рабинович, Віктор Медведчук, Неля Штепа, Ілля Ківа та інші.

Довідка

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, відзначається в цей день через річницю Іловайської трагедії. Шість років тому, 29 серпня 2014 року, розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярними частинами збройних сил Росії було вбито 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти. 

29 серпня 2020р.

Теги: ветерани, АТОвці, медведчуківці