%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d1%8f%d0%bd%d0%b8-%d0%bf%d0%b5%d1%80%d0%b5%d0%b9%d0%bc%d0%b0%d0%bb%d0%b8-%d0%b2-%d0%bc%d1%83%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0-%d1%83%d1%81%d0%bf%d1%96%d1%88%d0%bd-2

Волиняни переймали в Мукачева успішний досвід розвитку міста

Волиняни переймали в Мукачева успішний досвід розвитку міста

Про це розповів у статті для видання БУГ підприємець Олег Попков.

Ініціатором візиту виступив народний депутат Ігор Гузь з представниками місцевої влади Нововолинська, Володимира-Волинського, Зарічанської, Іваничівської та Смідинської ОТГ.

«Те, що почув на зустрічі з мером міста Мукачево Андрієм Балогою – в значній мірі змінило мій світогляд стосовно функціоналу діяльності міських органів. Інколи просто відкривались очі і виникала лише одна-єдина думка “А що, можна і так?! Влада Мукачева, в першу чергу, ставить питання аналітики витрат, на основі цього приймаються рішення і тільки потім – впроваджуються конкретні дії. У міській владі повинні бути люди, які вміють не тільки витрачати кошти, які їм дістаються згідно чинного законодавства, а й ті, які вміють мислити неординарно та креативно, які дієві та ініціативні, готові переймати передові досвіди інших громад», — робить висновки Попков за підсумком візиту в Мукачево.

Учасник делегації зазначив, що мукачівцям надаються унікальні медичні послуги, аналогів яким немає навіть на рівні країни, а також зауважив впровадження у місті інноваційної системи безпеки.

«Населення отримує оплату за рахунок міського бюджету дороговартісних операцій у будь-якому місті України – на серце, заміну суглобу тощо… Не можу оминути і впровадження проекту “Безпечне місто”, в рамках якого придбано більше 130 відеокамер (деякі з них – з можливістю фіксації номеру автомобіля), а відеоспостереженням охоплено як мінімум половина міста. Будь-який мешканець може подати звернення – і йому КП, яке обслуговує цю систему спостереження, може надати відеоінформацію, що цікавить його…Сам проект формування і супроводу життєдіяльності мешканців Мукачева на єдиній платформі заслуговує на окрему увагу», — написав волинянин.

Нагадаємо, нещодавно політична партія “Команда Андрія Балоги” заявила про участь у місцевих виборах на Закарпатті, які відбудуться 25 жовтня. На своїй сторінці у Фейсбуку вона розпочала презентацію кандидатів з місцевих команд.  

17 серпня 2020р.

Теги: Волинь, досвід, Балога